RA Solutions AS

  • RA Solutions AS

RA Solutions AS er en del av RA Group AS, som har sine røtter tilbake til 60-tallet. Bedriften startet opp som Fogn Aluminium og skiftet tidlig navn til Ryfylke Aluminium.

Den opprinnelige forretningsideen var å produsere aluminiums stiger, flaggstenger og veksthus. Hovedmålgruppen var bønder, og det var Ryfylke som var nedslagsfeltet.

På midten av 80-tallet flyttet man lageret og salgsavdelingen til Stavanger. Selskapet fikk økt fokus på produksjon av kundetilpassede løsninger i aluminium, og man startet i større grad salg av stiger, stillas, traller, flaggstenger og tilhørende produkter fra store underleverandører i Europa.

I 1991 flyttet bedriften til Forus, og det ble foretatt en deling mellom produksjons- og handelsvirksomheten i to selskap, Ryfylke Aluminium Project AS og Ryfylke Aluminium AS. Begge selskapene var 100% eid av Ryfylke Aluminium AS.

I 1997 flyttet selskapene inn i eget nybygg i Fabrikkveien 11.

Rundt år 2000 kom Båtservice fra Mandal inn på eiersiden, Først med 50%, og etter en kort tid 100% eierskap. Samtidig endret Ryfylke Aluminium Project AS navn til Ryfylke Aluminium Technology AS

Fra januar 2003 fusjonerte Ryfylke Aluminium Technology AS og AluPartner AS.

I 2013 ble det besluttet å gjøre endringer i Ryfylke Aluminium. Eierselskapet skiftet navn til RA Group AS. Ryfylke Aluminium Technology skiftet navn til RA Technology AS, mens Ryfylke Aluminium Handel skiftet til RA Solutions AS. Under RA Solutions AS ble det etablert et nytt selskap som fikk det opprinnelige navnet Ryfylke Aluminium AS. I RA Solutions AS samler vi alt som har med logistikkprodukter – transportkasser, spesialinnredninger, aluminiums basketer, paller med mer.

Nettsted
Org.nr.
877320162
Adresse
Fabrikkveien 11, Stavanger, 4033, Rogaland, Norge
Kommune
Stavanger
Besøk
61
Visninger
70
Opprettet
Endret
Aldri
reCAPTCHA