Jemtland AS

  • Jemtland AS

Jemtland AS leverer tjenester til en rekke bedrifter, og har på denne måte en bred erfaring innen mange områder innen mekanisk produksjon så som stansing, sveising, knekking, lakkering etc. De fleste produksjonsprosesser er i datastyrte maskiner noe som gir stor fleksibilitet og muligheten til raske omstillinger. Vi jobber i nært samarbeide med våre kunder på produktutvikling og videreutvikling.

Jemtland AS vil være ledende innenfor platebearbeiding, hele veien fra idé, produktutvikling og til ferdig produkt – med markedets mest moderne maskiner, det siste innen styringsverktøy, faglig kompetanse og kvalitet i alle ledd.

Jemtland AS har gjennom 30 år vært en viktig leverandør av syrefaste produkter til offshore og tunell markedet. Med lang erfaring i et krevende marked, har bedriften utviklet meget høy kompetanse innenfor dette material- og produkt- området.

Jemtland AS har i mange år vært en leverandør byggevaremarkedet i Norge og er kjent for sine kvalitetsprodukter. Vi driver en kontinuerlig produktutvikling og er hele tiden i forkant når det gjelder kvalitetssikring av våre produkter.

Nettsted
Org.nr.
952167340
Adresse
Thomasdalen 3, Gjøvik, 2818, Oppland, Norge
Kommune
Gjøvik
Besøk
60
Visninger
80
Opprettet
Endret
reCAPTCHA