Jørgen Holmefjord AS

  • Jørgen Holmefjord AS

Historikk

Firmaet startet i 1984 og har siden den gang vært ledende på leveranser av bedriftskritiske kablingssystemer. I løpet av 30 år har firmaet levert milevis av datakabel til felles kablingssystemer med stadig større hastigheter og ytelse, for eksempel til IBM som i 1980-årene ble etablert på Mastemyr med ’type 1 kabel’ eller dagens ’kategori 7 anlegg’ til bl.a. Aker Hus på Fornebu. Utvalget er etter hvert utvidet og omfatter kablingssystemer også til industri, lyd og bilde, til trådløs infrastruktur (!). Dataromsløsninger er igjen blitt et aktuelt område.

Samarbeidspartnere

Firmaet representerer verdensledende produsenter som Belden, Panduit, Fluke Networks, RFS, Assmann og Schill. Tilsammen teller disse mer enn 10.000 dyktige personer som bidrar til å finne frem til de gode løsningene. I tillegg samarbeider Jørgen Holmefjord AS med en rekke andre internasjonale og norske produsenter.

Produktutvalg

Består av kablingssystemer for lyd og bilde, kommunikasjon, elektronikk og automasjon samt dataromsløsninger. Alt fra enkelt-komponenter til komplette systemer leveres. Rådgivning og kurs inngår som en naturlig del av tilbudet.

Nettsted
Org.nr.
989839993
Adresse
Jernkroken 9, Oslo, 0976, Oslo, Norge
Kommune
Oslo
Besøk
30
Visninger
55
Opprettet
Endret