Hillevåg Elektro-Diesel AS (HED)

  • Hillevåg Elektro-Diesel AS (HED)

Hillevåg Elektro-Diesel AS er en maskinforretning som selger, leier ut og vedlikeholder et stort utvalg maskiner og utstyr; til bygg og anlegg, industri og offshore bransjen. Hovedkontoret vårt ligger på Forus ved Stavanger, og vi har søsterselskaper på Karmøy, i Kristiansand og i Skien. Hovedfokuset vårt er på kompressorer, etterbehandling av trykkluft, strømaggregater, pumper, rengjøringsmaskiner, verktøy og vinsjer. Vår kundekrets er svært variert -fra en-manns foretak som rørleggere og byggmestere, til de største olje -og oljerelaterte selskapene. 

Hovedkategorien av utstyr som tilbys til utleie består av diesel og elektrisk drevne oljesmurte og oljefrie kompressorer, strømaggregater, ettebehandlingsutstyr for trykkluft og gasser, adsorpsjonstørkere, dampgeneratorer, pumper, hydraulisk verktøy og vinsjer og annet løfteutstyr med kapasitet opptil 500 tonn.

Vi har et moderne verksted med kvalifiserte serviceteknikere og operatører. Service og vedlikehold utføres både på egne verksteder og ute hos våre kunder.

Nettsted
Org.nr.
928960188
Adresse
Gamle Forusveien 49, Stavanger, 4031, Rogaland, Norge
Kommune
Stavanger
Besøk
70
Visninger
79
Opprettet
Endret
reCAPTCHA