Evoline Norge AS

  • Evoline Norge AS

EVOline Norge AS er agent for tyske Schulte Elektrotechnik GmbH i Norge. Schultes EVOline serie er produkter for fremføring av strøm og nettverk, samt løsninger for Multimedia/AV.

EVOline Norge fører i tillegg produkter for skjuling og oppheng av kabler, CPU oppheng, skjermholdere og annet til kontor/arbeidsplass.

Vi tilbyr våre kunder de beste og mest brukervennlige løsningene for fremføring av strøm, nettverk og AV. Våre løsninger blir tatt i bruk på mange forskjellige områder, men produktene er mest brukt i kontor og hjem. Vi leverer skreddersydde løsninger for møtebord, arbeidsplasser og bolig over hele Norge. Vi vil jobbe hardt for å tilby våre kunder den beste service og støtte underveis i deres prosjekter.

EVOline representerer det ypperste av tysk kvalitet, funksjon og design. Produktene produseres i Lüdenscheid, en liten by like ved Düsseldorf. Her gjennomgår hver eneste komponent den samme høye kvalitetskontrollen som har gjort produsent Schulte Elektrotechnik til en fast underleverandør for tyske kvalitetsmerker som Kärcher og Hager(Tehalit).

Nettverkskabler, kontakter og alle andre kabler og kontakter som blir levert i EVOline sine moduler skal også være av den aller beste kvalitet. Her er det leverandører som Nexans og Reichle & De-Massari som sikrer kvaliteten.

Nettsted
Facebook
Til Facebook(9 visits)
Org.nr.
986462163
Adresse
Drammensveien 37, Oslo, 0271, Oslo, Norge
Kommune
Oslo
Telefon 1:
0047 22446152
E-post
Besøk
472
Visninger
316
Opprettet
Endret
reCAPTCHA