EL-Bjørn AS

  • EL-Bjørn AS

El-Bjørn AS er et selskap i bygg- og elektrobransjen som er spesialist på byggestrøm. Under varemerket El-Bjørn, utvikler, produserer og markedsfører vi helhetsløsninger for strømdistribusjon, belysning og klimakontroll i midlertidige installasjoner. Selskapet ble etablert i 1988 og drev frem til september 2011 under navnet Byggstrøm AS. Varemerket "Byggstrøm" eies av El-Bjørn AS. El-Bjørn representerer også flere anerkjente kvalitetsleverandører i Norge, bl.a. ABL-Sursum (kontaktmateriell) og Centaurea (arbeidslys/EX-lys).

Våre kunder finnes i hovedsak innen bygg og anlegg, elektro, industri, skipsverft og olje/offshore. Mange av kundene når vi gjennom ledende elektrogrossister og anerkjente utleieselskap. Kundene er profesjonelle brukere og vårt primærmarked er i Norden.

El-Bjørn er også ledende leverandør av strømsøyler for småbåthavner, marinaer og campingplasser. Selskapet har unik kompetanse på marine strømløsninger og fungerer som rådgiver for kunder og samarbeidspartnere. El-Bjørn's kaisentraler er spesielt utviklet for større kommunale og private havner og kan bygges til å dekke de fleste behov.

I tillegg til egne produkter representerer El-Bjørn ledende produsenter av annet provisorisk elektromateriell.

Nettsted
Facebook
Til Facebook(5 visits)
Org.nr.
945994258
Adresse
Smalvollveien 58, Oslo, 0667, Oslo, Norge
Kommune
Oslo
Telefon
0047 67175870
E-post
Besøk
309
Visninger
280
Opprettet
Endret