Brubakken AS

  • Brubakken AS

Brubakken konsernet er en av Nordens største og mest fleksible maskinpartner som er spesialisert på salg, utleie og service av maskiner i truck-, lift- og anleggsbransjen. Brubakken ble etablert i 1956 i Porsgrunn, virksomheten drives i Norge, Sverige og Estland.

Brubakken tilbyr produkter og tjenester for hele maskinparken, alt i fra den minste maskin til kundetilpassede helhetsløsninger. Det er vår styrke å ha alt under samme tak og vår ambisjon og målsetting er å være en maskinpartner med gode og langsiktige relasjoner med våre kunder. Vårt mål er å hjelpe våre kunder til å oppnå så effektivt maskinhold som mulig for å maksimere verdiskapningen i hele prosessen.

Brubakken har et komplett produktsortiment både på truck-, lift- og anleggsiden og samarbeider med ledende leverandører i verden som Konecranes, TCM, Case, MAFI, Seacom, Hubtex, Kamag, Ljungby, JLG, Omme, Ruthmann og Versalift.

Vår serviceorganisasjon har erfarne og engasjerte teknikere som arbeider med vedlikehold, service, reparasjoner, reservedeler og teknisk support uansett hvilket fabrikat. Et samarbeid med oss gjør din virksomhet mindre sårbar og minsker risikoen for lengre driftsstopp.

Nettsted
Org.nr.
930730556
Adresse
Floodmyrvegen 26, Porsgrunn, 3946, Telemark, Norge
Kommune
Porsgrunn
Telefon 1:
0047 35930400
E-post
Besøk
424
Visninger
330
Opprettet
Endret
reCAPTCHA