Bemel Norge as

  • Bemel Norge as

Bemel Norge leverer kvalitet innen tunnelventilasjon og betjeningsmateriell. Produktspekteret skal være kostnadseffektivt og ha god kvalitet.

Som et heleid datterselskap av Fjellregionens ledende elektroinstallatør vet Bemel Norge hva som kreves. Med overtagelsen av Bemel Norge i april 2016 satser de videre med kvalitetsproduktene mange kunder er vant til. Etter mer enn 2600 installasjoner med utstyr fra Bemel Norge, er bedriften ledende innen tunnelventilasjon i Norge. Daglig leder Trond Vangskåsen i Bemel Norge er godt fornøyd med satsningen og gleder seg til å få satt igang mange nye prosjekter.

– I Norge lages det ikke utstyr av denne kvaliteten. Vi følte derfor at det var riktig å satse videre på With & Sohn da vi tok over Bemel. Vi ser et stort potensiale fremover, det bygges mange nye tuneller. Alle disse må ha sikker og effektiv ventilasjon. With & Sohn viftene er så driftssikre at vi ikke noen problemer med å anbefale de i forskjellige miljøer. Bemel Norge har levert vifter til tuneller under vann, på fjelloverganger med ekstrem kulde og der det er ekstreme behov for bytting av luft.

Nettsted
Org.nr.
818574282
Adresse
Fornebuveien 50, Lysaker, 1366, Akershus, Norge
Kommune
Bærum
Telefon 1:
0047 62480808
E-post
Besøk
205
Visninger
451
Opprettet
Endret
reCAPTCHA