Assessio Norge AS

  • Assessio Norge AS

Assessio er Nordens største konsulentfirma som jobber med arbeids- og organisasjonspsykologi for å skape langvarig suksess. Vi er lidenskapelig interessert i faget, men er først og fremst opptatt av resultatene det skaper for våre klienter.

Vi kaller det å ha rett person på rett plass til rett tid.

Vi har omlag 70 ansatte i Norge, Sverige og Finland som vet at det først og fremst handler om menneskene i organisasjonen når man skal skape enestående resultater. Sammen med kundene våre ansetter og utvikler vi talenter og ledere, bygger kultur, skaper uslåelige team, og endrer hverdagen til ansatte i hele organisasjonen.

Våre erfarne konsulenter jobber med alt fra rekruttering, organisasjonsutvikling og coaching til kartlegging, suksesjonsplanlegging og utdanning. Kundene våre er offentlige og private aktører i alle størrelser. Vi er opptatt av kvalitet, og derfor er åtte av våre testverktøy godkjente av DNV GL – langt flere enn noen andre på markedet.

Assessio ble grunnlagt i 1954 i Sverige, og har kontorer i Oslo, Stockholm og Helsinki. Via våre internasjonale partnere OPP og Hogan Assessment er vi representert på alle kontinenter.

Nettsted
Org.nr.
984801483
Adresse
Thunes vei 2, Oslo, 0274, Oslo, Norge
Kommune
Oslo
Telefon 1:
0047 22128040
E-post
Besøk
405
Visninger
226
Opprettet
Endret
reCAPTCHA